Roma blog
2007. június 2., szombat
  Cigány bűnözés 2 Egy iskolai osztály és 2 romagyerek.

24 magyar gyerek és 2 cigány gyerek egy osztályban. Ebből már "sejthető", hogy nem egy szegregált iskola .

Az egyik magyar gyerek - nevezzük Ágikának - szép , új telefonnal jelent meg az egyik tanítási nap. Büszkén mutogatta is társainak,hogy milyen szép és jó ajándékot kapott a szüleitől. Az egyik szünet végén azonban nem találta a telefonját. Szólt a tanárnak , hogy a "cigányok ellopták a telefonom" és felháborodottan mutogatott a 2 roma társára.

A tanár azonnal kiborította a táskájuk tartalmát a földre és megmotozta őket. Mivel a telefon nem került elő , kiállította őket a fal mellé azzal , hogy "addig nem mentek haza,amíg a telefont vissza nem adjátok , mert az biztos , hogy Ti loptátok el".

A két roma kisfiú végigsírta azt a több mint két órát,amit a fal mellett töltöttek. És ekkor jött a tanár "nagy ötlete",hogy megcsörgesse Ágika telefonját.

A telefon , az egyik magyar kisfiú zsebében csörgött,aki aztán be is vallotta,hogy Ő emelte el a telefont.
A tanár nem kért bocsánatot a két kisfiútól , akik kisírt szemmel és megalázva ülhettek vissza a hátsó padsorba
- a helyükre - !


Az egyikük már másnaptól nem járt ebbe az iskolába, a másik kisfiú azt az évet még végigjárta,de a következő tanévet már valahol máshol folytatta.
És ez nem is régen történt!

http://romalap.extra.hu
 
Megjegyzések:
szerintem a roma gyerek tette a Magyar gyerek zsebébe....
 
Szerintem meg nem kellene általánositani...mert a magyarok nem is lopnak mi? Tudod mit igazad van...a magyarok nem lopnak...legalábbis nem telefont hanem milliárdokat...
 
Szerintem meg nem kellene általánositani...mert a magyarok nem is lopnak mi? Tudod mit igazad van...a magyarok nem lopnak...legalábbis nem telefont hanem milliárdokat...
 
Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

Fotóm
Név:
Lakhely: SZEGED, Hungary
Archívum
június 2007 / január 2008 / április 2008 /


Powered by Blogger

Feliratkozás
Bejegyzések [Atom]