Roma blog
2008. április 4., péntek
  Egy "rasszista" blogja

Hihetetlen méreteket ölt hazánkban a bűnözés.
Mi sem természetesebb annál mint az, hogy ez a cigányok bűne, amit a szakma cigánybűnözés névvel illet. Mindezt az egyetlen igaz magyar oldalról kell megtudnunk, amely a hazugságokkal ellentétben nem utálja a zsidókat és a cigányokat, sőt ők az igazi barátaik. De ami sok az sok. Sorolom a rettenetes bűneiket: Gadács, Szécsény, Mór, a két pici gyermekét lemészárló anya, a fideszes hölgy fejét laptopjával szétverő nő, a csongrádi sorozatgyilkos...stb. De beszélhetünk a bankrablókról, gazdasági bűnözökről, pedofil esetekről... Igen, ezek a cigányok már csak ilyenek. Megírta az igaz magyar oldal...Nekik hiszek, mert nekik helyén van a szívük...
Higyj nekem, vagy...

Vigyázz..megjegyeztelek...!

Én tartom el őket, ám köszönet helyett nem dolgoznak, holott munka van. Sok. Én csak tudom. Megírta az igaz magyar. A magyar munkaképeskorú munkanélküliek tömegei pedig pusztán a szocioliberókommunistaproletariátus meséje. Nehogy bedőlj nekik, nekem higyj! A szittya igazszivűnek.
Vagy nincs helyén a szíved...?

Megjegyeztelek...!

Túl jól élnek, ezért a cigányoktól el kell venni a segélyt! Persze, van 1-2 magyar is a segélyezettek között, de hát akkor így jártak. Bumm. A haza oltárán feláldozható veszteség. A cigány meg majd elmegy dolgozni, vagy éhenhal.
Kit érdekel... Nem tetszik...?

Megjegyeztelek...!

Sírnak, hogy nincs munkahely ... kit érdekel... Nekem van! A cigány meg akkor is menjen dolgozni! Igazam van?

Vigyázz wazze, mert megyjegyezlek...!

Miért nem tanulnak...? Hazugság a szegregáció is. Nincs olyan és aki ilyet állít, az nem igaz magyar.
Magukat szegregálják, mert a magyar egy befogadó nép, ha meg nem, annak oka van. Szegregálni kell őket ahhoz, hogy integrálódjanak. Logikus, nem...? Nincs igazam...?

Vigyázz mit szólsz be - wazze, mert...megjegyeztelek...

Meg egyébként is, miért nem ad annyit a cigány szülő a gyerekének, mint az enyém...? 3 évesen zongorát kaptam, 5 évesen fújtam a Vona, Bíber összest (anyám docens, apám professzor, én meg jobbikos). Mi akadályozza ebben a cigányt...? Nem akar az tanulni! Én csak tudom, megírta az igaz magyar.

Ne vitázz velem, mert én ezt jobban tudom!

Amúgy szeretem ám a cigányokat, de utálom azokat, akik segélyt kapnak, akik nyomorognak, vagyis élősködnek, meg akik nem így gondolják. Érted már...wazze?

Megírta az igaz magyar!

Mi van...? Ne szóljál be - wazze!

Címkék: , ,

 
Megjegyzések:
A Monoki eset óta újabb és újabb trükökkel álnak elő cigány bűnözésről. Égbekiáltó bűnöket követnek el NEM CIGÁNYOK,ezeket tabuként kezelik.Felkérek Minden hazáját szerető pártot,civil szervezetet hogy zárkózzanak el a rasszista fajgyűlölő uszítás minden formájától. Hazánkban félelmet keltve terjesztenek,Polgárháborúra szításgyűlöletet.Ezt a Magyar Köztársaság nevében teszem s kérem.
 
Genial fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.
 
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002114991516&sk=info Tessék még egy naplopó cigánykurva aki szerint nem kell dolgozni, ha van pénz...
 
Szerintem meg az összes fasz cigány dögöljön meg, nem dolgoznak, lopnak csalnak, segélyért állnak sorba.. meg mind, és amelyik az én adómat issza el, az dögöljön meg. Szar férgek vagytok
 
Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]





<< Főoldal

Fotóm
Név:
Lakhely: SZEGED, Hungary
Archívum
június 2007 / január 2008 / április 2008 /


Powered by Blogger

Feliratkozás
Bejegyzések [Atom]